Direktlänk till inlägg 10 september 2015

Hemresan

Av Ia Hornesjö - 10 september 2015 06:18

Det blev en orolig natt, sängen var full av hundar och så hade jag lilla Sally nedanför min säng som hade börjat låta igen, precis som om hon hade svårt att andas. Var uppe flera gånger och rörde mig, för sova kändes inte alls som det skulle gå.

Låg i alla fall kvar i sängen tills klockan var 6, men då fick det vara nog. Det fanns ju mycket kvar att göra innan hemresan som vi hoppades på denna förmiddag.

Alla hundarna gick ut och fick sedan sin mat, Sally ville varken äta eller gå ut.  Men när jag tog fram hennes koppel så blev hon glad och hängde med upp till tjurarna och den lilla svansen gick hela tiden. Men äta vill hon inte göra.

Vi började i alla fall dagen precis som vanligt innan vi skulle börja packa det sista och jag städa ut huset.

Klockan 9,45 kände vi oss redo för att säga hej då till Vedbyskog för denna sommar.

 

Hej då Vedbyskog

Resan började i ett bra resväder. Det var ca 14 grader ute och lite lätt dimma.

 

Den enda olycka vi såg på vägen var vid Västervik och det var en stor lastbil som hade gått över från södra sidan till den norra och in i räcket.

Färden fortsatte och vi kunde med vår fullastade bil, med både takbox och kärra hålla en jämn hastighet . Visst tar det lite längre tid när bilen är lastad än om vi bara åker med hundarna. Men vad gjorde det, vi hade ingen tid att passa.

 

Så var vi framme vid vårt vanliga rastställe. Bra toaletter för oss och bra rastplats för hundarna.

   

Ja detta ställa har vi nog besökt i alla år på väg hem ellet till  Öland.

Förr gick vi alltid in och tog en stor härlig räkmacka eller deras tradare en stort rågbröd med falukorv och stekt ägg. Men nu för tiden när vi har så många hundar så blir det alltid egen matsäck och sitta utanför.

Det kändes i magen när vi närmade oss Södertälje, nu var vi snart hemma igen och saknanden av Öland började redan kännas.

Men allt gick lysande, vi kom hem med alla våra hundar och packning. Kunde direkt börja utfodra hundarna och sedan packa ur bil och släp. Jag var trött, ja så trött och så ont i hela kroppen som jag hade denna resa går nästan inte att beskriva, så att börja med tomten denna kväll var inget som jag kände för.

När jag hade hjälpt till med att få in allt så var det inte heller aktuellt att börja någon upppackning, detta får vi vänta med tills i morgon.

På bänken stod en stor kasse från mamma och pappa och i den fanns det massor med godsaker, så att behöva åka och handla hade vi inte heller behöft att göra, men jag orkade bara inte ställa mig vid spisen utan det fick bli Hallunda och inköp av pizza.

    

Sedan blev den så här för oss alla

 

Satte mig lite vid datorn vid 22-tiden, men då hade jag redan sovit en del.

Nu är vi hemma igen i Stockholm och denna blogg får vara vilande tills i vår när vi återkommer till vårt paradis.

Ia



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 08:07

      Natten blev bättre än vad jag hade vågat hoppats på, fick mer djupsömn än vad jag brukar, men jag var slut efter gårdagen, det vill jag lova.   Vaknade med magont även denna dag, men tyckte att det kändes bättre ända tills jag hade ät...

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 06:47

      Natten blev i alla fall bättre än vad jag hade hoppats på och det kändes extra skönt att hundarna accepterade att inte ligga i min säng.   Dagen började inte så bra, men jag tog ett par Alvedon, egentligen mot min vilja men kände att ...

Av Ia Hornesjö - 7 september 2019 07:21

      Vaknade upp till regn och hade helst velat vara kvar i sängen för mycket till sömn blev det inte denna natt, kroppen värkte och Yra vägrade att flytta sig från mina ben och det gjorde så förbaskat ont, men jag har ju så svårt att bara kast...

Av Ia Hornesjö - 6 september 2019 23:30

Så var det fredag igen och idag är det en del att göra både med hundar och annat       Värmen börjar sakta men säkert krypa neråt men så länge det är över 10 grader så är det i alla fall sommar.  Mina steg igår blev ungefär vad jag hade hoppa...

Av Ia Hornesjö - 5 september 2019 08:08

      Även denna dag blev det ett glatt uppvaknande av att se solen skina in genom vardagsrumsfönstret. Mycket att göra denna dag men som vanligt efter frukosten så tog jag med mig en av hundarna på en morgonpromenad för att hämta något i brev...

Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards