Direktlänk till inlägg 30 juni 2016

Åter gryr dagen

Av Ia Hornesjö - 30 juni 2016 09:17


Vaknade vid tretiden och låg vaken fram till klockan nästan var fem, jag att jag säger nästan var för att jag kollade på klockan 04.50 och tänkte att nu ska jag lyssna på hur många slag klockan slår. Var inte helt säker på att jag hade ställt den rätt. Men jag hörde aldrig klockan utan måste ha somnat om och vaknade när klockan nästan var halv sju.

Regnet hade upphört och solen sken, men min cykelsadel var dyblöt, men jag orkade inte vända in igen och tänkte att vad spelar en blöt häck för roll.

 

Glömde ju helt bort brevlådan i går eftermiddag så det blev en del att ta hem denna morgon.

Ölandsbladet och DN men även post och ett paket till Lasse som han hade beställt från VitaPro. Allt måste han prova för att bli av med sin värkande kropp.

Jag började duka ute för vår frukost och först på plats var Qling som alltid villl ha översyn.

 

Här uppe ser han allt som finns på bordet.

 

Så var även denna morgonstund kommen och jag satte mig ner och läste min morgonroman innan jag började dagen med lite pyssel på tomten.

Även utanför tomten för jag monterade min lilla kamera på cykelstyret och måste ju naturligtvis ut och prova denna. Hundarna var nyfikna på vad jag höll på med.


  Sen cyklade jag iväg för att kolla in vilka som hade kommit ner till sina hus.

Var ute och cyklade i ca 15 minuter


  När jag kom tillbaka så stod hundarna fortfarande och undrade var jag var.

Det blev rätt mycket jobb vid min nya plantering och naturligtvis var även hundarna med mig

 

Vi hade köpt en ny brännare till vår gasolgrill för den slutade att fungera när vi var här i maj
idag var det dax för Lasse att kolla om den nya fungerade

 

Att göra något är inte lätt hos oss, för alltid ska våra hundar vara med och kolla vad som händer.

Inte fungerade den heller när allt var fixat och det var ju inte så kul, Lasse funderade då på om det kunde vara själva regulatorn, så vi åkte och köpte en ny sådan och efter att Lasse hade satt dit den så fungerade grillen igen.

Vädret har idag varit växlande, ena minuten har det var kallt och nästa så varmt så man knappt kunde andas, ett par små regnstänk har det också kommit.

Middagen denna dag var rester från gårdagen men med lite gräddfil och majonäs så blev det en annan rätt med fläskkarren.

 

Gott var det i alla fall.

Avslutade kvällen med lite kortspel innan vi gick in för att kolla på TV.

Ia

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 08:07

      Natten blev bättre än vad jag hade vågat hoppats på, fick mer djupsömn än vad jag brukar, men jag var slut efter gårdagen, det vill jag lova.   Vaknade med magont även denna dag, men tyckte att det kändes bättre ända tills jag hade ät...

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 06:47

      Natten blev i alla fall bättre än vad jag hade hoppats på och det kändes extra skönt att hundarna accepterade att inte ligga i min säng.   Dagen började inte så bra, men jag tog ett par Alvedon, egentligen mot min vilja men kände att ...

Av Ia Hornesjö - 7 september 2019 07:21

      Vaknade upp till regn och hade helst velat vara kvar i sängen för mycket till sömn blev det inte denna natt, kroppen värkte och Yra vägrade att flytta sig från mina ben och det gjorde så förbaskat ont, men jag har ju så svårt att bara kast...

Av Ia Hornesjö - 6 september 2019 23:30

Så var det fredag igen och idag är det en del att göra både med hundar och annat       Värmen börjar sakta men säkert krypa neråt men så länge det är över 10 grader så är det i alla fall sommar.  Mina steg igår blev ungefär vad jag hade hoppa...

Av Ia Hornesjö - 5 september 2019 08:08

      Även denna dag blev det ett glatt uppvaknande av att se solen skina in genom vardagsrumsfönstret. Mycket att göra denna dag men som vanligt efter frukosten så tog jag med mig en av hundarna på en morgonpromenad för att hämta något i brev...

Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards