Direktlänk till inlägg 27 juli 2017

Så var det torsdag igen

Av Ia Hornesjö - 27 juli 2017 07:41

Natten har inte varit den bästa, hade verkligen svårt att koppla av.

 

Att sedan kolla på min aktivitetsmätaren och den säger något helt annat än det jag själv har upplevt kändes inte bra. Vaknade helt klockan 03.20, gick upp en sväng och sedan la jag mig och lyssnade på klockans slag fram till klockan slog halv 5.  Men enligt mätaren så har jag bara varit helt vaken i 12 minuter.  

  

Att det hade blivit en hel del steg visste jag. 

Det är ca 17 grader och solen visar sig mellan de vita molnen. Får se hur länge detta håller för de lovar regn senare idag.  

Fanns ingen större inspiration till att göra något ute. Gick in och kollade i min kyl och frys för att göra en liten inventering av vad jag måste handla.

Kom på att jag hade köpt gammal potatis för att göra lufsa till barnen när de var här, tyvärr blev det aldrig av och nu tog jag potatisen och satte mig i solen för att skala.

Sen var det bara att sätta igång med maten

 

Passade på att göra 2 formar så att en kunde sparas i frysen till en annan dag.

Meningen var att detta skulle bli middag, men när timmen hade gått och allt var färdigt så var det lunchtid och då fick det bli lufsa till lunch.

 

Jisses så gott det smakade, klart att det hade varit extra gott med ett glas öl till denna rätt, men det fanns bara vatten hemma denna dag.

Handla hade vi inte behövt att göra, men jag var nyfiken på om Boa hade någon hylla som kunde passa ovanför mitt databord och vi hade tur som vanligt och fick tag på två vägghyllor.

Passade på att köpa jordgubbar som vi kunde ha till middagen efter den tunga lunchen.

 

Gjorde inte så mycket mer denna dag och när kvällen kom så hade vi helt glömt bort våra jordgubbar och jag ställde mig och stekte falukorv och kokade potatisen som hade blivit över på dagen.

Sen blev det en promenad på kvällen ner till Hornsjön och sen vidare ner och snackade lite med Mona.

Hem och kvällen var så fin.

 

Vi satte oss och spelade lite kort medan mörkret kom närmare och närmare

Snart var hela solen borta och vi gick in för att se en film som började klockan 21,00. Som vanligt orkade jag inte se allt eftersom jag tycker att jag får anstränga mig så mycket för att se texten på denna lilla 36 tummare.  Så i morgon får det bli en tur till Kalmar och se om det finns en 50 tummare till ett bra pris.

Men nu var även denna dag slut och jag kände mig nöjd med de steg jag hunnit med under dagen.

 

Målet är ju alltid 10,000 steg och detta har jag klarart av hela veckan.

Nu säger jag i alla fall god natt och hoppas att även sömnen ska vara bra.

Ia

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 08:07

      Natten blev bättre än vad jag hade vågat hoppats på, fick mer djupsömn än vad jag brukar, men jag var slut efter gårdagen, det vill jag lova.   Vaknade med magont även denna dag, men tyckte att det kändes bättre ända tills jag hade ät...

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 06:47

      Natten blev i alla fall bättre än vad jag hade hoppats på och det kändes extra skönt att hundarna accepterade att inte ligga i min säng.   Dagen började inte så bra, men jag tog ett par Alvedon, egentligen mot min vilja men kände att ...

Av Ia Hornesjö - 7 september 2019 07:21

      Vaknade upp till regn och hade helst velat vara kvar i sängen för mycket till sömn blev det inte denna natt, kroppen värkte och Yra vägrade att flytta sig från mina ben och det gjorde så förbaskat ont, men jag har ju så svårt att bara kast...

Av Ia Hornesjö - 6 september 2019 23:30

Så var det fredag igen och idag är det en del att göra både med hundar och annat       Värmen börjar sakta men säkert krypa neråt men så länge det är över 10 grader så är det i alla fall sommar.  Mina steg igår blev ungefär vad jag hade hoppa...

Av Ia Hornesjö - 5 september 2019 08:08

      Även denna dag blev det ett glatt uppvaknande av att se solen skina in genom vardagsrumsfönstret. Mycket att göra denna dag men som vanligt efter frukosten så tog jag med mig en av hundarna på en morgonpromenad för att hämta något i brev...

Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards