Direktlänk till inlägg 23 augusti 2017

Så var det mitt i veckan igen

Av Ia Hornesjö - 23 augusti 2017 09:27

Vaknade med ett ryck i morse och klockan var 07,00. Härligt tänkte jag, nu hade jag fått sova en hel natt. Visst vet jag att jag varit vaken någon gång men somnat om 

Klev direkt ur sängen och öppnade dörren till hundarna som gärna sprang ut och gjorde sina behov, men kom in direkt igen.

Luften var så härlig, det gick lätt att andas idag och solen lyste så fint på himlen.

 

Som vanligt måste jag kolla min app med både väder, sömn och gårdagens steg.

10627 steg kändes nästan lite när vi hade varit runt i Hansa igår, men vi förflyttade ju oss mest med bilen.

Sovit hade jag gjort och tänk att man kan bli så glad när man ser dessa siffror och vekligen känner att man mår bra.

När vi hade ätit vår frukost så utfodrade jag hundarna, men Opus vill inte gärna äta på morgonen innan han har bajsat av sig ordentligt och det gör han helst på promenad, så jag tog honom även idag med mig upp en bit på alvaret och han var glad och viftade på svansen, men tyvärr så himla täppt i sin näsa och jag kan då förstå att det inte är kul att äta mat.  Väl hemma fick jag i alla fall i honom medicien och det känns som det viktigaste på morgonen.

Hade ju köpt en fönstertvätt igår, inte den dyraste utan detta var en Nilfisk, den måste jag ju prova nu och det första som händer är att jag ställer den med vätskan på bordet och den ramlar omkull, direkt går själva skruven till munstycket sönder så att den läcker när man håller den snett, men jag provde i alla fall och det bästa med den var att inte behöva ha massa trasor att torka med utan att allt smutsvatten på fönstret fastnar i en behållare när man drar skrapan över fönstret.

Nu när jag sitter här och uppdaterar så är klockan strax efter 9 och jag är redan igång med dagen och framförallt så känner jag ingen smärta i kroppen.

Nej dagen var helt okej och det blev en del gjort både inne och ute.

Provde min fönsterstvätt på nästan alla fönster. Den enda fördelen med denna var att man slapp trasor eftersom vattnet sugs upp i en behållare.

Vid lunchtid blev det rester från gårdagen

      

Makaronipudding är gott med lättöl.

Hade egentligen inte behövt åka till Löttorp idag, men Lasse ville ha fil till morgondagen så vi passade även på att åka till brädgården och se om de hade något bra fodervirke.

Inget blev köpt eftersom vi inte hade släpet med oss, men det får bli i morgon.

Vi 15-tiden var Lasse trött och gick och la sig på uteplatsen för lite vila, själv satt jag i en solstol och bara hade skönt, men måste ha somnat, för jag vaknade av att någon av hundarna ville påkalla att nu var det faktiskt middag för dem. Kollade på klockan och upptäckte att den var redan halv 5, så det var bara att sätta igång med deras mat.

Sen tog jag cykeln ner till postlådan för jag väntade på paket från Apotea, men fast klockan var öve 5 så hade det inte kommit någon post.

Började även denna dag att förbereda maten innan jag satte mig bänkad framför TV:n för att se Glamour.

Bad Lasse att han skulle grilla kotletterna, allt annat gjorde jag inne.

 

I kväll så här mitt i veckan och den så kallade lillördagen blev det grillad svinkotlett med rösti, bea sås och även pressgurka.

Efter maten så tog vi en promenad till postlådan och då hade posten kommit.

Nu är klockan snart halv 11 och jag har varit bänkad framför TV:n hela kvällen.

Men nu säger jag godnatt och lägger mig och lyssnar på radion i stället

Ia

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 08:07

      Natten blev bättre än vad jag hade vågat hoppats på, fick mer djupsömn än vad jag brukar, men jag var slut efter gårdagen, det vill jag lova.   Vaknade med magont även denna dag, men tyckte att det kändes bättre ända tills jag hade ät...

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 06:47

      Natten blev i alla fall bättre än vad jag hade hoppats på och det kändes extra skönt att hundarna accepterade att inte ligga i min säng.   Dagen började inte så bra, men jag tog ett par Alvedon, egentligen mot min vilja men kände att ...

Av Ia Hornesjö - 7 september 2019 07:21

      Vaknade upp till regn och hade helst velat vara kvar i sängen för mycket till sömn blev det inte denna natt, kroppen värkte och Yra vägrade att flytta sig från mina ben och det gjorde så förbaskat ont, men jag har ju så svårt att bara kast...

Av Ia Hornesjö - 6 september 2019 23:30

Så var det fredag igen och idag är det en del att göra både med hundar och annat       Värmen börjar sakta men säkert krypa neråt men så länge det är över 10 grader så är det i alla fall sommar.  Mina steg igår blev ungefär vad jag hade hoppa...

Av Ia Hornesjö - 5 september 2019 08:08

      Även denna dag blev det ett glatt uppvaknande av att se solen skina in genom vardagsrumsfönstret. Mycket att göra denna dag men som vanligt efter frukosten så tog jag med mig en av hundarna på en morgonpromenad för att hämta något i brev...

Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards