Direktlänk till inlägg 28 juni 2018

Torsdag med strålande sol

Av Ia Hornesjö - 28 juni 2018 21:17

Även denna morgon kändes bra, kanske var det lite i tidigaste laget att stiga upp strax före 6, men hundarna var vakna och sprang omkring och maten hade jag inte ordnat på kvällen. så lite fanns det att göra och lika bra att stiga upp.   Natten kändes helt okej och faktiskt flera djupa timmar än vad jag hade trott.

Lika bra att även kolla på stegen   och även dessa var helt okej denna dag.

Vädret var bra      men något som kändes konstigt var att temperaturen hade fallit på en timme,. men nu kändes det helt okej och vi satte oss ute för att äta      vår frukost i solen.

När jag hade laddat diskmaskinen så var det dax att ta en promenad till brevlådan och idag fick Olga   hänga med, något som hon vekrligen uppskattade.

Hem för att göra lite nytta. Alla var ute utom Nemo som låg och sov i soffan  och jag fick be honom flera gånger att han skulle gå ut, direkt när han kom ut så lag han sig att sova i en hundkorg      och jag kände den där klumpen i magen som jag brukar göra när jag tror att mina hundar inte mår bra, men han var nog bara trött.

För hundarnas skull så tog jag fram ett gammalt duschkar och började fylla upp vatten.

              Det var vär så där intressant, de är ju vana att ha en pool att hoppa i. Men Olga var först i och sen blev det Yras badkar och hon ville inte alls gå därifrån. Tyvärr så drog Nemo ut proppen för som alltid så ska han ta det som husse har hållit i och lägga mellan sina fötter-

Nu tog jag tag i all tömma det vatten som fanns i min pool      skitigt vatten kan vara bra till mycket i detta torra väder, så det blev en massa spring för att vattna de buskar som jag inte vet kommer att kunna räddas, men ett försök är ju alltid bra.

Lite att stoppa i magen innan vi åkte in till centrum   blev det och som vanligt vår Yoggi.

Handlade det vi skulle och så hem igen och jag fortsatte att slanga vatten.

    Lasse som sagt att i år ska han bara slappa, haha, det var väl ingen som trodde detta.

 

Lasse blev trött och la sig på uteplatsen och somnade. Det blev en massa spring mellan poolen och annat och till slut så ville den inte alls suga så jag fick börja att plocka isär hela pumpen som bestod av massor med små skalbaggar som hade satt sig i utsuget.

Det blev en massa vätskepausar för mig   och en sån här flaska räckte inte långt.

Idag hade vi i alla fall bestämt oss för att prova om vi hade någon gasol kvar och då fick det bli några enkla bratwurst på grillen          Det smakade bra och det blev även öl till maten.

Sen blev det en tur till brevlådan och tjejerna fick följa med      Vet inte vad Lasse höll på med men helt plötsligt så skulle han jobba lite med Olga, hon var i alla fall med på noterna, men jag tror att hon kände sig rätt besviken när hon inte fick något godis.

Väl hemma igen så satte jag mig till ro i en stol och bara kollade på himlen      som var helt blå över alvaret, men lite mörkare moln åt havet.

Vi satte oss i alla fall och slappade lite tillsammans med våra hundar   som naturligtvis ville ha lite gott av Lasse.

När klockan var 21,00 så gick vi in för att kolla på Marie Wern.

Nu är klockan strax efter 22,00 och jag tror att jag ska lägga mig och lyssna på radion istället för att sitta kvar ensam framför TV:n.

 

Bara en snabb kvällskissning för våra hundar och en bild på den röda himlen som gömde sig bakom träden, sen kryper jag nog ner i sängen.

I morgon är det redan fredag och då blir det en tur till återvinningen.

God natt

Ia

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 08:07

      Natten blev bättre än vad jag hade vågat hoppats på, fick mer djupsömn än vad jag brukar, men jag var slut efter gårdagen, det vill jag lova.   Vaknade med magont även denna dag, men tyckte att det kändes bättre ända tills jag hade ät...

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 06:47

      Natten blev i alla fall bättre än vad jag hade hoppats på och det kändes extra skönt att hundarna accepterade att inte ligga i min säng.   Dagen började inte så bra, men jag tog ett par Alvedon, egentligen mot min vilja men kände att ...

Av Ia Hornesjö - 7 september 2019 07:21

      Vaknade upp till regn och hade helst velat vara kvar i sängen för mycket till sömn blev det inte denna natt, kroppen värkte och Yra vägrade att flytta sig från mina ben och det gjorde så förbaskat ont, men jag har ju så svårt att bara kast...

Av Ia Hornesjö - 6 september 2019 23:30

Så var det fredag igen och idag är det en del att göra både med hundar och annat       Värmen börjar sakta men säkert krypa neråt men så länge det är över 10 grader så är det i alla fall sommar.  Mina steg igår blev ungefär vad jag hade hoppa...

Av Ia Hornesjö - 5 september 2019 08:08

      Även denna dag blev det ett glatt uppvaknande av att se solen skina in genom vardagsrumsfönstret. Mycket att göra denna dag men som vanligt efter frukosten så tog jag med mig en av hundarna på en morgonpromenad för att hämta något i brev...

Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards