Direktlänk till inlägg 26 juli 2018

Torsdag

Av Ia Hornesjö - 26 juli 2018 07:56

Vaknade av att klockan slog sex slag och kände att jag hade sovit utmärkt denna natt

Var tvungen att kolla på appen   som bevisade att jag hade rätt. Gårdagen steg blev som vanligt   dryga 12000 och nu fick jag även se detta på appen med en stor pokal.

 

Vädret kändes som om det idag kommer att bli ännu varmare   och redan klockan sex var det 23 grader.. Verkade nästan som om det hade kommit lite regn denna natt för det fanns vatten i stolarna och vädret kändes inte så klibbigt.

Lasse var lite seg denna morgon och höll sig kvar i sängen till klockan var nästan 8. Men sen började dagen som vanligt, vi fikade inne innan Pia kom och ställde sig vid spisen för att ordna med deras frukost. Jag tog med mig Qling till brevlådan, något som jag egentligen inte ville eftersom det var en alldeles för jobbig morgon för hundarna med denna klibbiga värme. Men han valde själv och det gick bra, men så fort vi kom hem så var det den svala grunden som gällde för honom.

Barnen låg snart i poolen igen och det var nog det mesta som gjordes denna dag innan de begav sig vidare till Småland .

Mycket kel med hundarna blev det som vanligt          och då var det Olga som var i centrum. Hon har verkligen njutit dessa 4 dagar som hon har haft barnen runt sig. Det har även de andra hundarna också uppskattat och de kommer nog att sakna barnen när de idag åker hem.

När klockan var 16,00 så var bilen packad och barnen satt redan i bilen

    och snart var de på väg.

Vi hade inte lämnat tomten med bil på hela dagen och så fick det bli, mat fanns det väl alltid något hemma att stoppa i magen och egentligen så behövdes det inte så mycket mer än vatten denna dag. Hittade 2 bra advocado i kylen och även lite räkor fanns det i frysen så det var bara att fixa ihop något av detta      vi satt inne även denna kväll och åt och det fick bli det enda i vinväg som fanns hemma till dessa räkor, vi hade fått en flaska 8% rosevin av vår tyska granne innan hon åkte hem och den var kul att smaka på. Lite söt i min smak, men god och så var den ju lite sprudlande.

Sen blev det i alla fall en promenad men vi tog inga hundar med oss för alla var helt ur balans av värmen denna dag och de mådde bäst av att vara inne i den kalla lilla hallen.

När vi kom hem så satte vi oss ner och bara slappade   solen var på väg ner bakom tallarna, den värmde fortfarande men det var en skön kväll.

Tog en tur runt tomten och gav de blommor som finns kvar efter denna torka, lite vatten   Rosen som var helt död fick i alla fall lite liv i sig med stödvattning och igår slog en blomma ut på denna.

Lasse ville se en film Enemy of the state  som började vid 21,00 tiden så vi gick in och bänkade oss framför TV:n, något som vi inte hade gjort sedan i söndags. Filmen var inte slut förrän nästan 24 så det blev en lång kväll framför dumburken.

Men nu har klockan hunnit slå de 12 slagen och jag tänker säga god natt.

Ia

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 08:07

      Natten blev bättre än vad jag hade vågat hoppats på, fick mer djupsömn än vad jag brukar, men jag var slut efter gårdagen, det vill jag lova.   Vaknade med magont även denna dag, men tyckte att det kändes bättre ända tills jag hade ät...

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 06:47

      Natten blev i alla fall bättre än vad jag hade hoppats på och det kändes extra skönt att hundarna accepterade att inte ligga i min säng.   Dagen började inte så bra, men jag tog ett par Alvedon, egentligen mot min vilja men kände att ...

Av Ia Hornesjö - 7 september 2019 07:21

      Vaknade upp till regn och hade helst velat vara kvar i sängen för mycket till sömn blev det inte denna natt, kroppen värkte och Yra vägrade att flytta sig från mina ben och det gjorde så förbaskat ont, men jag har ju så svårt att bara kast...

Av Ia Hornesjö - 6 september 2019 23:30

Så var det fredag igen och idag är det en del att göra både med hundar och annat       Värmen börjar sakta men säkert krypa neråt men så länge det är över 10 grader så är det i alla fall sommar.  Mina steg igår blev ungefär vad jag hade hoppa...

Av Ia Hornesjö - 5 september 2019 08:08

      Även denna dag blev det ett glatt uppvaknande av att se solen skina in genom vardagsrumsfönstret. Mycket att göra denna dag men som vanligt efter frukosten så tog jag med mig en av hundarna på en morgonpromenad för att hämta något i brev...

Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards