Direktlänk till inlägg 8 augusti 2018

Svettig onsdag

Av Ia Hornesjö - 8 augusti 2018 16:40

Gör en repris från förra onsdagen då även den var riktigt svettig

Redan före 7   var det så varmt och kvavt ute och även inne i huset.  Tyckte att jag hade sovit dåligt så jag fortsatte att sova efter att Nemo hade väckt oss redan före halv sex denna morgon och då var han så hungrig, lika bra att få detta överstökat och kanske få lite sömn igen.  

Det gick bra att somna om och när jag sedan kollade på appen så hade jag nog slagit rekord denna natt   men klart att det blir några timmar när jag somnar innan midnatt och somnar om på morgonen.

Efter frukosten så måste jag bara ut och röra mig, kände att jag inte orkade vara inne och ta hand om disken utan tog min kamera med mig och hoppades få se lilla fågeln, men även den var nog varm och höll sig undan.

Ville sedan redan på morgonen upp till Valles för att kolla om det fanns några kläder som var av intresse nu när de har 50% på kläderna.

På vägen dit höll vi på att krocka med fågeln som tydligen hade fått korn på något och dök ner och fångade detta precis framför bilen. men då var ju inte kameran med.


  Lite bilder bara från morgonen och Valles.

Det enda vi behövde handla denna dag var smör och sallad, så det blev en snabb tur in till Löttorpshallen.

Nu var det även dags för lite finslip på våra hundar

och hade  turen   att hitta en lite skuggigare plats på vår baksida.

Efter detta  kände jag för att åka ut och fotografera lite efter att vi hade intagit vår yougurts lunch.  Men Lasse ville vila lite innan och jag tog då ljudboken och satte mig tillrätta i en solstol och lyssnade en dryg timme.

Nu äntligen fick jag med mig Lasse, ville först till Ålkistan


  Men där var det så mycket folk som hade ställt sig med sina husbilar, men tog ett par bilder i alla fall.  Fortsatte sedan till Byrum och att se så mycket folk klockan 16,00 där, det har jag nog aldrig varit med om.

Det var ju inte lätt att fotografera utan att få med folk, för dessa fanns alltid framför mitt objekt. 


  Men det blev i alla fall inga närbilder.

Det var första gången vi var ner hit denna sommar och det hade gjorts så fint med nya sandstränder även bakom piren.  Klart att jag måste ner och känna på vattnet och blev så besviken att jag inte hade några badkläder med mig, för vattnet var ljummet.

Hem igen och nu var det dags för hundarna att få sin middag.

Men snart var det även dags för vår middag och en djupdykning i kylen blev att ta vara på det som fanns. Det fanns 2 kryddkorvar, en halloumiost och ett paket bakom och en påse med babyspenat. Tänkte att något går det säkert att fixa med detta och vips så var en middag klar.     

Gott blev det också.

Satt sedan och kollade lite på våra duktiga simmare innan vi bestämde oss för att idag bara ta med oss Nemo på en ordentligt promenad.


  Det blev genom skogen ner mot Hornsjön denna kväll.

När vi kom hem så släpptes alla hundarna ut 

 Klockan var nu 20,00 och vi bänkade oss framför TV:n

Nu blir det nog bara TV och lite mer utegång för hundarna vid 22 tiden. Själv känner jag att jag inte kommer att sitta mer vid datorn. så jag säger redan nu godnatt och återkommer i morgon

Ia

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 08:07

      Natten blev bättre än vad jag hade vågat hoppats på, fick mer djupsömn än vad jag brukar, men jag var slut efter gårdagen, det vill jag lova.   Vaknade med magont även denna dag, men tyckte att det kändes bättre ända tills jag hade ät...

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 06:47

      Natten blev i alla fall bättre än vad jag hade hoppats på och det kändes extra skönt att hundarna accepterade att inte ligga i min säng.   Dagen började inte så bra, men jag tog ett par Alvedon, egentligen mot min vilja men kände att ...

Av Ia Hornesjö - 7 september 2019 07:21

      Vaknade upp till regn och hade helst velat vara kvar i sängen för mycket till sömn blev det inte denna natt, kroppen värkte och Yra vägrade att flytta sig från mina ben och det gjorde så förbaskat ont, men jag har ju så svårt att bara kast...

Av Ia Hornesjö - 6 september 2019 23:30

Så var det fredag igen och idag är det en del att göra både med hundar och annat       Värmen börjar sakta men säkert krypa neråt men så länge det är över 10 grader så är det i alla fall sommar.  Mina steg igår blev ungefär vad jag hade hoppa...

Av Ia Hornesjö - 5 september 2019 08:08

      Även denna dag blev det ett glatt uppvaknande av att se solen skina in genom vardagsrumsfönstret. Mycket att göra denna dag men som vanligt efter frukosten så tog jag med mig en av hundarna på en morgonpromenad för att hämta något i brev...

Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards