Senaste inläggen

Av Ia Hornesjö - 30 augusti 2018 08:43

Vaknade inte förrän klockan var 5.45 i morse och insåg att jag hade haft en bra natt. Kanske inte så dumt att ta en Alvedon innan man går och lägger sig.

Så här många djupa sovtimmarär jag normalt inte van vid.   Att jag även klarade mitt mål med stegen var något som jag inte   hade trott, men klart jag rör mig mer än vad jag tänker på och sen vår eftermiddagspromenad ger ju i normalt ca 2000 steg. Även    vädret kändes hyffsatt bra och det blir en till dag i kortbyxor.. 

Började förmiddagen med att jag tvättade Yra och sen fick Lasse ta över

      efter att hon var färdig såg fick hon ett tuggben för att sköta om sina tänder med och sen gick hon in och la sig i soffan och lovade att inte smutsa ner sig mer .

Efter detta blev det en tur in till Löttorp, alltid finns det ju något man ska handla men grönsaker    är dyrare än det bästa köttet så det fick som vanligt bli en påse med blandsallad och sen passade  vi även på att gå till vår favoritbutik BOA för att kolla om det fanns något och jag hittade en kruka som passar ihop med men gamla kruka från farmor.

Hem igen och vi tog en liten lunch som idag fick bestå av även lite smörgås

eftersom det fanns kvar från   gårdagen.

Sen var det Olgas tur att få ställa sig i duschen tillsamman med mig och efter en noga tvagning så fick Lasse åter ta över      och göra Olga fin.

Dagen fortsatte som jag hade önskat och jag kände mig bara bättre och bättre.

Hjälpte till med att lägga upp lite skydd på taket på en av lillstugorna och så fick Lasse för sig att klippa gräsmattan där gräset hade börjat växa.

Middag skulle ju bli och idag var jag äntligen sugen och då passade det bra med en vegitarisk rätt.      med ett glas rött vin till.

Efter denna lite lagom middag så blev det som vanligt en kvällspromenad till postlådan.   och ikväll var det Lasse som hade kameran med sig och tog ett kort på mig i dagens klädsel. Härligt i alla fall att kunna gå ut vid 18.30 i bara mina små shorts.

Sen hem igen och idag blev det inget kortspel utan vi gick direkt in och satte oss framför TV:n för att kolla på tjejfotboll   där våra duktiga tjejer tog hem segern.

Sen var det ju det där med TV kvällen vad man skulle fördriva tiden med, klart att Efterlyst är ju alltid kul att kolla på, men sen då, nej det fanns inget vettig på TV denna kväll så nu när klockan visar 22.26 så säger jag nog godnatt.

Ia

 

 

 

ANNONS
Av Ia Hornesjö - 30 augusti 2018 07:50

Natten blev som jag hade fruktat.  Feberfrossa som övergick i kallsvettningar.

Men kunde inte klaga på   sömnen i alla fall för när jag äntligen somnade ordentligt så blev det flera timmar i sträck.  Stegen i går blev även de helt okej   fast jag kände mig lite risig.

Kunde inte låta bli att ligga och fundera över hur jag skulle göra med min lunchbjudning, ville inte missa denna.

Vädret verkade bli bra   och det bådade ju gott för att kunna sitta ute och äta lunch.

Hade fortfarande feber när jag vaknade på morgonen, men bestämde mig för att ta det lugnt och låta dagen bli som vi hade tänkt.

Just detta som jag drabbades av är något som jag gör 1-2 gånger varje år, det är ingen influensa eller liknande utan bara något som händer, tyvärr tar det på krafterna de dagar det sitter i.

Dagen blev i alla fall som jag hade hoppats och med besök blir man ju i alla fall lite piggare.

                               


Många glada cocker blev det. Den lilla fick vara med oss hela tiden för jag vågade inte låta henne springa runt bland våra vildbasar, fast det hade hon säkert klarat av.

Bilderna får tala för sig själva.

Jag bjöd på en enkel pastasallad och fika

Det blev några timmar och jag satt i stort sett still hela tiden. När sedan klockan började närma sig 4 så började hundarna sakna sin middag och jag vågade inte röra mig förrän gästerna hade lämnat tomten, sen blev det en snabb hämtning av en skål med torrfoder som jag slängde ut så att hundarna hade lite att göra medan jag gjorde i ordning deras skålar.

Fast jag inte hade gjort något speciellt under hela dagen så var jag helt slut, så när vi blev ensamma så satte jag mig tillbakalutad i en solstol och somnade till och sov i nästan 2 timmar.

Kände att vi i alla fall måste röra på oss lite så det blev en tur helt utan hundar ner till postlådan.

Det var en fin kväll  och vi hade haft tur med vädret hela dagen och till och med solen värmde oss mellan varven.

Hade ingen lust att laga middag men det fanns kvar lite kycklingsallad från lunchen så vi tog detta som middag.  Hade fortfarande inte så stor matlust men lite petade jag i mig i alla fall.

Sen blev det Maria Wern fram till 22.00 innan jag stöp i säng.

Ia

 

 

 

 

ANNONS
Av Ia Hornesjö - 28 augusti 2018 09:05

Vaknade som vanligt vid halv 5 tiden och tog en snabb tur till toan för att sedan återigen lägga mig i sängen och somna om fram till klockan var halv 6 då jag hörde att Lasse steg ur sängen för att ge hundarna mat och låta dem gå ut och kissa. Själv drog jag täcket över huvudet och slöade fram till nyheterna klockan halv 8.

Sen var det ju vara att kolla på mobilen   som visade att det i alla fall inte var isande kallt denna morgon. Sovit   hade jag gjort bättre än vad jag förväntade mig att se på appen.  Även gårdagen steg blev fler än vad jag trodde   men jag hade ju om jag tänker efter försökt mig på att både kapa lite grenar på träd och även klippt av de förbaskade rosen och slånbärsbuskar som jag fastar i hela tiden när jag går på vår ostädade baksida.

Att jag hade tagit tag i detta var för att jag inte accepterade att känna mig vissen.

Värken i min kropp satt i alla fall kvar även idag och jag tänkte att jag kanske kunde börja med en Alvedon för ovanlighetens skull, hittade ett rör som nästan var fullt med det var utgående datum på 2016 och det bevisar ju att jag inte äter så mycket tabletter. Nu tror jag inte att detta har någon betydelse för en värktablett, kanske ger den sämre effekt. men jag avstod i alla fall och fick väl fortsätta att känna mig dåsig.

Eftersom det är tisdag idag så är det ju också tidning i vår brevlåda så jag staplade iväg i sakta mak för att hämta denna.

Tog med mig både kameran och Yra                             

Vet inte om det var min onda och febriga kropp som fick mig att ta en massa bilder, men jag gick långsamt och fick även lite bilder på fågeln som svävade högt i skyn.

Morgon var i alla fall på alla sätt bra, men jag hade för säkerhets skull satt på mig ett par långbyxor, men dessa åkte av så fort jag kom hem för det var alldeles för varmt.

Kände mig snurrig och febrig och när vi skulle till centrum och handla så kändes det som om jag skulle ramla flera gånger.  Var in på förbutiken på Ica och köpte mig ett rör med Alvedon, betalade detta med kort och sedan la jag som vanligt ner min plånbok i magväskan (trodde jag).. När vi skulle gå till kassan så började jag leta efter plånboken som inte alls låg i väskan och ingenstans tyckes den finnas. Men jag visste ju att jag hade betalt så den hade ju varit med, kände i mina fickor och ingen där heller, men så helt plötsligt känner jag i fickan igen och då ligger den där.. 

När vi kom hem så satte jag mig bara ner och försökte ta det lugnt, men jag avskyr ju att känna mig vissen så det är svårt att acceptera och något ville jag göra, så jag hittade på alla möjliga saker och tyckte att jag då kände mig bättra.

Vi skulle grilla idag och Lasse satte sig vid grillen och jag gick in i köket och gjorde allt annat.

    Lite men gott blev det och sen var det ju det där med om jag skulle orka ta mig till postlådan ikväll, men det känns ju som ett måste så vi tog med oss Qling och gick även nu i långsam takt.

               Kvällen var lika fin son morgonen hade varit och det fick bli lite bilder även på kvällen.

När vi kom hem så ville inte jag gå in direkt utan vi satte oss och spelade lite kort innan halv 8 hos mig började.

Men nu kände jag att jag inte alls mådde bra, slog mig ner i soffan för att kolla på den nya serien med Robert Gustafsson, men jag fattade noll och till slut så gick jag in och la mig i stället och lyssnade på debatten.

Men sova var svårt och jag gick upp flera gånger och kände mig ganska så vissen.

Fick frossa och svettningar om vartannat och förstod att jag hade feber.

Kollade och den var nästan uppe i 39 grader, så det var inte konstigt att jag kände mig som jag gjorde.

Får se hur natten blir

Ia

Av Ia Hornesjö - 27 augusti 2018 09:08

Vaknade som vanligt redan vid halv fem men vågade knappt röra mig i sängen för att inte väcka hundarna.  Men när klockan var strax innan halv sex så var jag bara tvungen att besöka toan och då var det kört, alla ville ha mat.

Det fick väl räcka  med dessa timmar tänkte jag och satte på radion och låg sedan kvar i sängen till halv 8.  Jag var även igår nöjd med mina steg och hoppas att jag ska kunna få med mig Lasse på lite längre kvällspromenader även när vi kommer till Stockholm..     Vädret såg bättre ut när det gällde temperaturen, på appen för utanför fönstret var det bara 9 grader   men inget regn.  Denna app sätter fart på mig för idag fick jag äntligen min belöning för de 63 dagar jag hade uppnått , men    för att nå upp till 64 dagar krävs det en del mod, det lovar jag.

Inget speciellt på agendan mer än det vanliga med våra hundar hade vi inte denna dag.  Tur val väl det för det var ingen bra dag för mig. Kände redan när jag vaknade på morgonen att kroppen inte ville vara med denna dag .

Så efter att vi hade borstat och kollat igenom våra hundar så blev det en tur först till Agro för att inhandla lite saker till hundarna, sen till Löttorpshallen för att lösa ut min bingolott och även handla lite smått.

Orken fanns bara inte idag och jag hade värk i stort sett hela kroppen så när Lasse fick för sig att sätta fast våra radiatorer som har stått lösa på golvet i flera år, på väggen så kände jag jag kunde inget annat än att ligga i soffan och titta på.

Vädret gjorde väl sitt till för det kom lite regnskurar då och då och det mullrade lite, men även en förkylning fanns i kroppen.

Tog av den mat som fanns hemma så det fick bli lite stekt skinka och spenat till middag

som är mat      i min smak.

Visste inte om jag skulle orka med en kvällspromenad men gjorde jag inte detta så mådde jag dåligt av att inte har rört på mig så det fick bli en enkel promenad till postlådan och det var ju bra för vi hade fått post denna dag.

     Naturligtvis höll sig Qling framme när ni skulle gå    Tog lite bilder med min Nikon för jag hade bestämt mig för att ta en bild på vår lilla örn som alltid sitter på telefonstolpen på väg ner till brevlådan, men klart att hen inte var där denna kväll. Kunde inte låta bli att ta en  bild på en rönn. Det mesta har ju börjat bli lite grönt igen efter de små skurar som har kommit, men några bär lär det inte bli detta år.       Den gamla solrosen står fortfarande kvar   om än lite trött.

När vi kom hem så var hundarna snabbare än vi med att ta plats i soffan

  och som vanligt var det Nemo. Olga och Yra som tog denna i besittning, Qling    fick som vanligt hålla sig på golvet och vi andra fick ta varsin fotölj 

Inte förrän vid 22 tiden flyttade de på sig för att gå ut och kissa och då var jag snabb att ta hela soffan i beslag och sträcka ut min onda kropp för att sedan ligga så fram till klockan var 23.30 då filmen var slut.

Så nu är det bara att avsluta denna dag och hoppas kunna sova lite 

Ia

   

Av Ia Hornesjö - 27 augusti 2018 07:50

Så var det söndag igen

     

Första titten på morgonen var på min mobil och få reda på natten och gårdagens reslutat.  Såg hyffsat ut på det flesta områden och denna vecka vann jag turneringen.

Ja ja det är en ny vecka och jag kan inte ligga på topp varje vecka, det vet jag, men jag gör så gott jag kan.  Kom på igår att jag har inte satt mig på cykeln en enda gång denna sommar, jag som annars cyklar varje dag och hade planerat att vi skulle ta cykeln till Byrum flera gånger under denna vistelse, men tyvärr gjorde den varma sommaren att vi bara inte orkade.

Att sommaren har varit riktigt varm och även skön fast det har varit lite jobbigt ibland så kändes den i alla fall bättre än vad vi har att vänta oss, har redan börjat frysa och idag åkte mina långbyxor på för ett par timmar.

Vi hade inte så mycket på agendan denna dag utan jag läste och Lasse pulade runt med lite sånt som han känner att han måste göra.

Med solen kom även värmen och då åkte långbyxorna av och shortsen på igen, men det var kyliga vinda om man inte höll sig mitt i solen.

Vi åkte upp till Böda och kollade lite på hästtävlingarna, Qling och Yra fick vara med och det var massor med både hästar och hundar där denna dag.

Vi tog en tur på stranden

                         

Även   där var det en del hästar och massor med hästskit överallt.  Undrar hur de ska få bort detta till nästa vecka då det är hundutställning på samma plats.

       

Gick sedan och satte oss i solen för att kolla lite på de duktiga ungdomarna som tävlade.

Vid halv 3 så kom det svarta moln på himlen och vi vände hemåt och fick en ordentlig regnskur över oss, men som vanligt upphörde den rätt snabbt och när vi kom hem hade det inte kommit en enda droppe.

Lasse var sugen på något   och så länge vädret tillåter så är det alltid gott med ett glas Rosé till några knäckebrödsmackor.

Vid halv 5 gick jag in och ställde mig i köket och tillagade en enkel middag.

     

Det fick bli pannbiffar med champinjoner i gräddsås tillsammans med lite potatis och grönsaker.  Både Lasse och jag fick i oss varsin pannbiff men orkade inte helt den andra så det blev i alla fall lite rester till hundarnas förtjusning.

KVälls promenaden blev inte så lång som gårdagens eftersom vi skulle vara tillbaka klockan 18,00 då det var premiär för Bingolotto och vi hade för ovanlighetens skulle köpt varsin lott.

Det började så bra på både 1 och 2:ans bingo och jag hade fyra i rad nästan direkt, men sen blev det inget mer, så när det blev 3:e omgången så tänkte jag först inte på att jag hade fått en rätt rad á 100 kr    kan ju se det så att det var ett gratis nöje denna afton.

Började kolla på en Bondfilm, men det är inget som jag egentligen gillar så jag gick och la mig och lyssnade på Karlavagnen  fram till 23,00.. Lät radion stå på tills jag somnade.

Ia

Av Ia Hornesjö - 25 augusti 2018 09:22

FAN FAN FAN

Så kände jag mig när jag vaknade redan halv 3 och det bara inte gick att somna om. Kollade på appen och den sa att jag hade sovit i 1 timme och 37 minuter, men jag var så trött och jag höll mig i alla fall kvar i sängen till Nemo började gny vid halv 5, steg upp och sa till honom att vara tyst och det hjälpte, men klockan 5 började Olga trava runt och troligen var hon törstig för jag hörde hur hon höll på med vattenskålen. Hon kom tillbaka i alla fall och la sig i sin korg men hade svårt att komma till ro och bökade runt en bra stund.  När klockan var halv 6 stod jag inte ut längre utan gick upp och öppnade altandörren och både Yra och Olga sprang ut, men killarna var bara inriktade på mat.

Det var väl lika bra att de fick sig lite tänkte jag och då dök även Lasse upp och fick överta allt och jag gick och la mig igen och hoppade kunna somna en liten stund.

Vaknade till och såg att klockan var 07,05 men jag ville inte gå upp nu heller, hörde hur Lasse höll på i köket, men jag lyckade somna om en gång till och nästa gång jag vaknade var klockan 08,00 och då fick det räcka med sängen för denna natt.

Dessa nästan 2 timmar gjorde   susen och jag fick känna mig nöjd.

Det var riktigt kallt inne i huset och jag var tvungen att ta på mig en liten kofta när vi satt vid matbordet.  Men när klockan var 9 så hade i alla fall temperaturen gått upp till   grader och inget regn visade den.  Kände att det blir nog varmare under dagen så även denna dag åkte mina shorts på, men linnet byttes ut mot en t-shirt.

Kollade på appen och såg att jag hade fått en utmärkelse denna dag      och det kände roligt. Det blev några extra steg när man är ute och spårar med hundarna.

Efter den idag lite sena frukosten blev det en promenad till brevlådan innan vi gjorde oss i ordning för att åka till Borgholm.

Mötte flera "idioter" på vägen. Såna som absolut måste fram först och utsätter andra för fara.. I veckan var det en 74 årig man som fick sätta livet till för att en annan absolut måste fram först i kön..

Väl framme i Borgholm var det fullt överallt på alla parkeringar. Tur att man känner stan och vet var man ska leta.  Människor överallt och detta är något jag har så svårt för, att behöva trängas gör att jag spänner mig och blir yr i huvudet..

               

Inget köpte vi. Åkte hem och en liten titt in på Ica i Löttorp.

Tog vår vanliga yoghurt lunch och sen satte jag mig i solen och lyssnade en timme på min bok.

Lasse blev sugen på något och värmde några bullar. Nu är inte det något jag gillar så jag tog fram något annat och klart att även Lasse inte sa nej till ett glas rosé

 

Vad vi gjorde efter detta har jag ingen aning om, men troligen inget speciellt innan middagen som idag fick bli lite grillat.

    men idag undrar jag varför vi valde entrecote, hade räckt med gratäng och halloumi.

Lasse frågade mig om vi måste gå på en promenad eftersom vi hade gått så mycket redan under dagen, men jag ville röra mig efter middagen och hade planer på att gå en lite längre sträcka denna kväll.  Lasse var väl först inte helt med på noterna, han tyckte det räckte med en tur till brevlådan och kände att 1 km kunde räcka. Men jag lurade iväg honom och sa att han skulle fotografera lite under vägen.


  Det blev en liten längre tur denna kväll på ca 3,5 km i stället.  Kvällen var härlig och jag hade nog kunnat tänka mig en ännu längre tur och fått lite kvällsbilder på solnedgången.  Men jag var i alla fall rätt nöjd och Lasse var trött.

Det blev lite TV fram till klockan 22,00 men sen kände jag att det efter att hundarna hade varit ute och jag gjort i ordning deras morgonmål att det var sängen som lockade.

Ia

 


Av Ia Hornesjö - 24 augusti 2018 14:19

Vaknade tidigt denna morgon men var bara upp en snabb tur på toan och sen la jag mig och somnade om fram till klockan var strax efter 07,00

  och det såg ju rätt bra ut med sömnen . Även mina steg   lyckades även denna dag och det gjorde att jag fick en utmärkelse för att jag uppnått detta i 60 dagar i rad.  Detta betyder ju inte något utan sporrar mig bara att fortsätta att röra mig,

 

Började dagen med att jag gick ut och la ett ca 500 meters blodspår, mest för att få hundarna att göra någonting, gjorde lite luringar på spåret för att se hur de skulle lösa dessa problem.  Men nu skulle detta få ligga i alla fall fram till efter vår lunch.

 

Idag var det lite saker som skulle uträttas direkt på morgonen så efter frukost så plockade vi ihop de elektriska saker som vi glömt igår när vi var till sopstationen, finns säkert mer i de andra husen men vi har en vecka till på oss inför sista besöket på återvinningen innan vi far hemåt till Stockholm.

Första turen gick till läkarstationen i Löttorp för att Lasse skulle ta sina prover. Sen en tur in på Ica för att handla lite potatis till middagen.

Fortsatte sedan till återvinningen för att bli av med gamla DVD och VHS apparater.

Hade sedan tänkt att åka upp till Böda för att kolla på hästhoppning fast vädret verkade rätt ostadigt och jag hade ett tryck i huvudet som jag brukar få innan det kommer ett oväder så vi åkte hem istället och jag fick sätta mig ner i lugn och ro för en timmes lyssnade på min bok.

   

Vädret såg ut att kunna förvandlas till regn när som helst och klockan var nu ca 13.30  så det kunde nog gå att ta en sväng med först Yra och sedan Qling i samma spår.

Lasse fick hålla i snöret och jag försökte med min lilla actionkamera fånga dem på bild.

Började med Yra


  Hon fattade galoppen direkt när selen kom på.

När hennes spår var klart så blev det galna Qling tur


 Han satte igång direkt innan vi hann ut genom grinden med sitt sökande och slarvade bort sig många gånger på grund av sin iver. Men han visste vad det handlade om och han löste de flesta problem.


 Qling är alldeles för snabb och ivrig.


 

 


  Filmerna blev inte så bra, men hundarna löste problemen och båda fann sitt byte.

Nu när jag sitter här och klockan är 15,30 så har himlen helt öppnat sig och jag kan bara säga att det var tur att vi inte hann i väg till postlådan.

Nu  var det snart lika bra att sätta igång med middagen. Tanken var att vi skulle grilla lite kött som jag hade tagit fram från frysen redan på morgonen, men vem sjutton har lust att stå och grilla i hällande regn, varken jag eller Lasse kände för detta och snabbt som sjutton fick jag ändra mina planer... Nu var det inte så svårt hade 2 bakpotatisar hemma och även räkor i frysen som går fort att snabbtina.  Sagt och gjort det fick bli varsin bakad potatis med lite tillbehör.

      Jag klagade inte och det gjorde inte heller Lasse utan vi åt med god aptit något som vi båda gillar.

 

Hur skulle det bli med promenaden, jag just nu såg himlen riktigt blå ut och vi tog oss en tur utan hundar ner för att kolla om det hade kommit någon post.

       

Nog syntes det att det hade kommit dessa 3 mm, men det lär nog inte finnas kvar i morgon.

Eftersom vädret fortfarande var hur härligt som helst efter denna regnskur så satte vi oss ute    i en ganska så varm kväll    och spelade lite kort.

  Kunde inte låta bli att ta en bild på Olga när hon sitter bakom mig och har en av Lasses strumpor i munnen.

Sen när klockan närmade sig 20,00 så gick vi in för att kolla på lite TV.

Vid 22 tiden hade vi tänkt se en dansk serie som började ikväll, men det fanns inget ljud och fast man då har texten så är det inte kul att inte höra vad de säger, så nu stänger vi av TV:n och lägger oss ner och lyssnar på radion i stället.

I morgon är en ny dag och även storloppis i Borgholm, klart att vi tänker åka dit och även då besöka systembolaget för en sista gång innan vi kommer att åka härifrån om ca 2 veckor.

Ja ja, dagen fick ett snurppligt slut eftersom TV ljudet inte fanns.

Ia   

 

 

 

Av Ia Hornesjö - 23 augusti 2018 21:43

     

Första titten på morgonen i min mobil visade att jag hade sovit rätt hyfsat och gått bra och även låg 1:a på utmaningen 

Efter en frukost där jag idag avstod från ägget för jag var så sugen på kryddost istället på min lilla torra macka, så blev det en tur till brevlådan. Klart att Yra  stod redo att följa med.
 

Efter att det mesta var klart hemma så började vår dagmed att först besöka sopstationen i Löttorp för att kasta tidningar och glas. Där efter blev det 

   Ica   för att panta lite flaskor     Sen blev det tur till biblioteket i Åkerboskolan    att göra vår plikt     så det blev en . Färden fortsatte sedan  upp till nästa sopstation i Böda             

eftersom vi även hade en del annat skräp att kasta.

Jag hade sett i Ölandsbladet att det från och med idag var hästhoppning på Böda Sand så vi fortsatte vår resa dit upp.

'

Nu var de flesta hästar (ca 100 stallar är uppsatta) på plats, men tävlingen börjar i morgon klockan 10,00. Får se om vi tar en tur dit och kollar lite efter Lasses provtagning på Löttorps vårdcentral.

 

När vi kom hem så började Lasse med taklisterna i storstugan och jag satte mig tillrätta i nästan 2 timmar med min ljudbok.. Gäller ju att ta vara på dessa sista dagar med sol och värme. Till helgen lovar de ett lågtryck med kalla vindar.

     

Hade redan tidigt i morse gjort min pannkakssmet som nu hade stått i många timmar för att svälla i kylen. Pannkakor är ju inte middag för mig men med bacon är det rätt så gott. Jag gör små pannkakor så 2 är nästan mindre än 1 vanlig, men mer än 3 av dessa små brukar jag aldrig få i mig, men var visst hungrig eller så tyckte jag att det var förbaskat gott för jag satte i mig 5 stycken denna kväll.  Många hade jag gjort och det blev inga rester till hundarna, det såg Lasse till.

Efter vår sedvanliga kvällspromenad så gick Lasse in och satte sig framför TV:n. Själv stannade jag ute och lekte med hundarna.


Fyllde på vatten i deras lilla kar och det var kul tyckte de
 

Nemo hittade direkt sin lilla bägare och sen var han fullt fixerad vid denna
  Höll mig ute någon timme i det härliga sensommar vädret.

Så mycket TV blev det inte denna kväll, hittade inget direkt som jag var intresserad av utan det fick bli en tidig kväll i sängen och radion i stället.

Ia


 

Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ oland med Blogkeen
Följ oland med Bloglovin'

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se