Direktlänk till inlägg 1 september 2017

Torsdag och en del på agendan

Av Ia Hornesjö - 1 september 2017 07:35

Att stiga upp efter denna natt kändes inget vidare.  Fick en hostattack som höll i sig över 2 timmar, trodde jag skulle galen, somnade inte förren vid 2 tiden och sedan detta.

 

Det  blev i alla fall nästan 2,5 timmes sömn  eftersom jag sedan sov till klockan var halv 8. Stegen var nog de mesta när vi sprang runt och letade efter huset på Böda camping.  Vädret var bra redan på morgonen och det skulle bli ännu bättre under dagen.

Vi jobbade på en hel del inomhus även denna dag och så var det lite trim och kloklippning för hundarna.

Lasse var sugen på lunch denna dag innan vi skulle ta en tur upp till Högby

     

Det blev på resterna från gårdagen och idag var det ännu godare

Varför vi skulle till Högby kyrka idag var mest för att jag ville se att blommorna som vi planterat fanns kvar.

 

Men det var än en gång helt sönderkört framför stenen.

Fick tag på en vaktmästare, en trevlig kille som vi framförde vår klagan till och han sa direkt när han såg detta att det måste ha blivit ett misstag och de har fått i uppgift att det ska klippas.

Men man klipper väl inte bort enbuskar och rosor. Nu skulle han i alla fall åtgärda detta och sätta tillbaka rampen så vi ska kunna ha våra blommor kvar.

 

Framför Götes fanns det i alla fall lite torra blommor.  Var som vanligt in i kyrkan och tände ljus och passade på att tänka på våra vänner på andra sidan.

Det blev en tur in på Ica för jag skulle köpa potaits, hade lovat Royne rårakor och trodde att han skulle komma tillbaka som igår. Men fick sen ett sms att vi inte hinner ses mer i sommar för han måste invänta provsvar från läkare.

Hem och vi fortsatte med att jobba.  Vädret var hemskt, de var en sån hetta och svetten bara rann på mig så fort jag rörde mig.

 

Snart orkade inte Lasse jobba mer utan ville ha sin vila. jag satte mig själv i halvskugga och tror nog att jag slumrade till ett litet tag. Alla hundarna låg runt mig och slappade även de.

Alla våra dörrar stod öppna hela dagen eftersom Lasse sprang fram och tillbaka med bräder och verktyg. När han skulle lägga sig och vila så la han sina hörselskydd på golvet och det märkte ju Qling direkt , så dessa fick vingar och jag såg hur han snabbt försvann under huset med dessa.

Ingen av oss kände för någon middag denna dag så jag föreslog att vi bara skulle äta varma mackor och detta förslag antogs.

Så efter mitt TV tittande och lite till så satte vi oss båda framför TV:n och smaskade i oss maskor

 

Tänk att detta kan vara så gott.

Sen tog jag med mig Qling ut och bad honom söka Lasses hörselskydd. han sprang direkt in under huset och kom fram med ett gosedjur, jag skickade in honom igen och då kom han med hörselskydden, men stack iväg in igen med dessa i mun.  Fick göra ett nytt försök och då hade jag ost i handen så vi bytte när han kom nästa gång.

Klockan 22,00 kröp jag ner i sängen och bestämde mig för att sova direkt.

Ia

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 08:07

      Natten blev bättre än vad jag hade vågat hoppats på, fick mer djupsömn än vad jag brukar, men jag var slut efter gårdagen, det vill jag lova.   Vaknade med magont även denna dag, men tyckte att det kändes bättre ända tills jag hade ät...

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 06:47

      Natten blev i alla fall bättre än vad jag hade hoppats på och det kändes extra skönt att hundarna accepterade att inte ligga i min säng.   Dagen började inte så bra, men jag tog ett par Alvedon, egentligen mot min vilja men kände att ...

Av Ia Hornesjö - 7 september 2019 07:21

      Vaknade upp till regn och hade helst velat vara kvar i sängen för mycket till sömn blev det inte denna natt, kroppen värkte och Yra vägrade att flytta sig från mina ben och det gjorde så förbaskat ont, men jag har ju så svårt att bara kast...

Av Ia Hornesjö - 6 september 2019 23:30

Så var det fredag igen och idag är det en del att göra både med hundar och annat       Värmen börjar sakta men säkert krypa neråt men så länge det är över 10 grader så är det i alla fall sommar.  Mina steg igår blev ungefär vad jag hade hoppa...

Av Ia Hornesjö - 5 september 2019 08:08

      Även denna dag blev det ett glatt uppvaknande av att se solen skina in genom vardagsrumsfönstret. Mycket att göra denna dag men som vanligt efter frukosten så tog jag med mig en av hundarna på en morgonpromenad för att hämta något i brev...

Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards