Direktlänk till inlägg 31 augusti 2019

Lördag

Av Ia Hornesjö - 31 augusti 2019 08:28

     

Idag var det inte lätt att stiga ur sängen. Mitt förbaskade höger knä hade låst sig och det tog över en timme innan jag kunde stödja på benet.. 

Väderappen måste ha fått fnatt för när jag kollade på den innan jag skulle gå min promenad så var det    enligt denna, tur att de var tryckfelsnisse som hade varit framme, för annars hade det inte varit kul.

Men efter frukosten så bestämde jag mig i alla fall att linka iväg med Z i i långlina till brevlådan.. Sa till Lasse att han måste svara i telefon om jag ringde för då behövde jag hjälp med att komma hem.  Det tog lång tid och visst övervägde jag flera gånger tanken på att få åka bil hem.  Men hem kom jag i alla fall på mina egna ben och kunde sätta mig ner och läsa tidningen innan det var DAX att utfodra våra hundar 

 

Det blev en mycket seg dag eftersom mitt knä vägrade ge med sig, värken, stelheten fick mig att inte kunna göra någonting på hela dagen.

 

Visst hade jag velat lämna tomten, men vad skulle vi göra, känns som om hela Öland är stängd nu när vi i morgon stiger in i september.

Såg inte heller till några grannar denna dag, men hörde hundskall på långt håll och hade hoppats att de kommit närmare vår tomt så att vi i alla fall hade sett lite liv och rörelse.

     

Så mycket liv och rörelse var det inte heller på våra hundar, när de ser att jag är stilla så blir de detsamma.

Tog i alla fall lite ull på både Z och Zlatan, Z har i stort sett inte ett strå under magen kvar sedan löpet, men däremot en massa i nacken.  Zlatans rygg börjar i alla fall likna en cockerrygg, men hans skuldror  och bakdelen är fortfarande alldeles för mycket, men inte mycket att göra åt, jag vill ju inte (eller det vill jag egentligen) sätta maskinen i detta.

Inga som helst promenader blev det varken före eller efter middagen denna kväll.

 

Maten var lättlagad, hade både rullader och potatis och sås kvar sedan gårdagens middag.

       

så det fick bli en god pyttipanna,, Lasse önskade ägg till sin och jag ville bara ha lingonsylt, men hade gärna ätit rödbetor om vi hade haft det hemma.

Avslutade middagen och tog oss ett parti kortspel innan vi gick in för att se på Klassfesten som igår var superkul. tyvärr så fick jag inte se slutet eftersom det var en svensk film på 1:an som Lasse ville se och även jag var lite nyfiken på denna.  Var den bra, nja, jag vet inte, men den var bra gjord och det fanns en del ljusglimtar i den. Men jag saknade nog mer slutet på Klassfesten.

Nu var det bara lite kvar i köket innan jag kunde få hoppa i säng.

Letade i mitt medicinskåp efter något att smörja knät med och hittade några små förpackningar med heat lotion som jag smörjde in och hoppades sedan att få sova denna natt.

 

Ia

 

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 08:07

      Natten blev bättre än vad jag hade vågat hoppats på, fick mer djupsömn än vad jag brukar, men jag var slut efter gårdagen, det vill jag lova.   Vaknade med magont även denna dag, men tyckte att det kändes bättre ända tills jag hade ät...

Av Ia Hornesjö - 9 september 2019 06:47

      Natten blev i alla fall bättre än vad jag hade hoppats på och det kändes extra skönt att hundarna accepterade att inte ligga i min säng.   Dagen började inte så bra, men jag tog ett par Alvedon, egentligen mot min vilja men kände att ...

Av Ia Hornesjö - 7 september 2019 07:21

      Vaknade upp till regn och hade helst velat vara kvar i sängen för mycket till sömn blev det inte denna natt, kroppen värkte och Yra vägrade att flytta sig från mina ben och det gjorde så förbaskat ont, men jag har ju så svårt att bara kast...

Av Ia Hornesjö - 6 september 2019 23:30

Så var det fredag igen och idag är det en del att göra både med hundar och annat       Värmen börjar sakta men säkert krypa neråt men så länge det är över 10 grader så är det i alla fall sommar.  Mina steg igår blev ungefär vad jag hade hoppa...

Av Ia Hornesjö - 5 september 2019 08:08

      Även denna dag blev det ett glatt uppvaknande av att se solen skina in genom vardagsrumsfönstret. Mycket att göra denna dag men som vanligt efter frukosten så tog jag med mig en av hundarna på en morgonpromenad för att hämta något i brev...

Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards