Alla inlägg den 16 juli 2014

Av Ia Hornesjö - 16 juli 2014 07:02

I morse var våra hundar pigga redan klockan 04,00, stampade runt i vår säng och på golvet och gjorde allt för att vi skulle gå upp, men vi höll oss ändå i sängen till klockan halv 6. Sen när de hade fått sin mat och varit ute så gick de in och la sig på lite olika ställen och somnade så sött.

 

Lasse hade precis hunnit bädda vår säng när han sen la en tröja på sängen som var hans så var naturligvis Nemo tvungen att hoppa upp och lägga sig med huvudet på den och då var inte Opus sen att lägga sig mig brorsans sida.

Klockan 07,00 cyklade jag ner och hämtade tidningen för att hinna läsa min sommarföljetong innan vi skulle iväg på auktion i Böda.

 

Mycket folk var det idag, men bara skräp så det var bra att min mobil ringde och det var Lasses syster som berättade att de tänkte komma till oss på en fika.

Avslutade auktionen och åkte hem, jag gjorde en ananaskaka och vispade lite grädde, hade även lite bullar som jag tog från frysen.

 

Många hundar var det på besök denna dag. Lasses syster och svåger har 4 stycken vavvor och Lasses brorsa och hans tjej har två stycken Belgiska vallhundar.

Sally fick spring i benen när hon upptäckte de söta vallarna, fick för sig att de skulle inte alls få vara här, tog undan 

Hade tänkt bada i poolen idag och det var 30 grader när jag lyfte på pooltäcket, men det hanns inte med utan det får jag ta imorgon i stället.

Idag blev det i alla fall grillat

 

Lite mozzarella och tomat, potatis och lite annat till det grillade köttet.

Någon som var glad var Lasse för att det fanns ananskaka kvar, så han tog sig en stor bit med vispad grädde som efterätt-

   

Dagen har varit superfin

Men nu blir det TV för hela slanten

Ia 


Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards