Alla inlägg den 5 augusti 2014

Av Ia Hornesjö - 5 augusti 2014 08:32

Vaknade klockan 05.45 av att hundarna skällde, det var ett helt annat ljus i rummet denna morgon, mörkt och tråkigt. Kändes lite ovant att inte vakna till en gul sol som sken in i rummet, men jag hade i alla fall fått sova hela denna natt och det var länge sedan jag sov en hel natt utan avbrott, just för värmens skull. Fast luften kändes även denna dag tung och termotern visade på 20 grader så nog hade det varit skönt om det även hade kommit regn under natten.

Klockan 07,00 tog jag cykeln till brevlådan, det är ju tisdag och då kommer även Ölandsblandet som också grannen har och jag brukar även ta denna med mig hem, så gjorde jag även idag och sedan stod jag ett tag och pratade med Royne.  Hade även fått mitt nya SIM kort, men det måste jag hämta på Ica, sen blev det intressant att se om allt fungerar som  det ska. Royne berättade att han tänkte åka till Kalmar och även jag fick en längtan dit, men eftersom dagen inte är så bra så ville Lasse börja jobba lite inomhus med gipsväggen. Själv tog jag direkt när vi varit inne i Löttorp och jag hämtat mitt nya simkort tag i min nya telefon och började uppdatera denna.

 

Lite bilder blev det med den medan innan simkortet var aktiverat.


Nu tog det ju en tid eftersom det nya kortet måste aktiveras och de hade problem på Tele2 idag, men till slut fungerade den som den skulle, men med sämre täckning än min gamla.  Men det tog snart slut för Lasses inomhusjobb för  solen började skina och då ville han göra lite annat utomhus. Jag gick runt och tog lite kort, tog inte ens av täcket på poolen i dag, hade ingen lust att bada.

Var upp till Elisabeth och visade min telefon och provade om det fanns bättre täckning där uppe, men det var precis lika dålig som nere hos oss.

 

Vid 16.30 tiden började jag med middagen som idag var något som jag gillar, ungsgratinerad blomkål med bacon och ostsås.'

 

En sista bild innan jag lägger undan man kamera blev från den färdiga trappan, nu är det bara all städning runt om ska ska göra.

Efter middagen spelade vi lite kort och nu hade även regnet kommit, det är så mysigt att sitta ute i den lite svalare vädret och bara njute med ett glas vin och lite kortspel.

Nu är klockan 20,00 man jag tror att jag sitter ute ett tag till, känner inte för att se på Skansenkväll. Men kanske tittar in innan det är slut.

Ia







Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards