Alla inlägg den 28 augusti 2018

Av Ia Hornesjö - 28 augusti 2018 09:05

Vaknade som vanligt vid halv 5 tiden och tog en snabb tur till toan för att sedan återigen lägga mig i sängen och somna om fram till klockan var halv 6 då jag hörde att Lasse steg ur sängen för att ge hundarna mat och låta dem gå ut och kissa. Själv drog jag täcket över huvudet och slöade fram till nyheterna klockan halv 8.

Sen var det ju vara att kolla på mobilen   som visade att det i alla fall inte var isande kallt denna morgon. Sovit   hade jag gjort bättre än vad jag förväntade mig att se på appen.  Även gårdagen steg blev fler än vad jag trodde   men jag hade ju om jag tänker efter försökt mig på att både kapa lite grenar på träd och även klippt av de förbaskade rosen och slånbärsbuskar som jag fastar i hela tiden när jag går på vår ostädade baksida.

Att jag hade tagit tag i detta var för att jag inte accepterade att känna mig vissen.

Värken i min kropp satt i alla fall kvar även idag och jag tänkte att jag kanske kunde börja med en Alvedon för ovanlighetens skull, hittade ett rör som nästan var fullt med det var utgående datum på 2016 och det bevisar ju att jag inte äter så mycket tabletter. Nu tror jag inte att detta har någon betydelse för en värktablett, kanske ger den sämre effekt. men jag avstod i alla fall och fick väl fortsätta att känna mig dåsig.

Eftersom det är tisdag idag så är det ju också tidning i vår brevlåda så jag staplade iväg i sakta mak för att hämta denna.

Tog med mig både kameran och Yra                             

Vet inte om det var min onda och febriga kropp som fick mig att ta en massa bilder, men jag gick långsamt och fick även lite bilder på fågeln som svävade högt i skyn.

Morgon var i alla fall på alla sätt bra, men jag hade för säkerhets skull satt på mig ett par långbyxor, men dessa åkte av så fort jag kom hem för det var alldeles för varmt.

Kände mig snurrig och febrig och när vi skulle till centrum och handla så kändes det som om jag skulle ramla flera gånger.  Var in på förbutiken på Ica och köpte mig ett rör med Alvedon, betalade detta med kort och sedan la jag som vanligt ner min plånbok i magväskan (trodde jag).. När vi skulle gå till kassan så började jag leta efter plånboken som inte alls låg i väskan och ingenstans tyckes den finnas. Men jag visste ju att jag hade betalt så den hade ju varit med, kände i mina fickor och ingen där heller, men så helt plötsligt känner jag i fickan igen och då ligger den där.. 

När vi kom hem så satte jag mig bara ner och försökte ta det lugnt, men jag avskyr ju att känna mig vissen så det är svårt att acceptera och något ville jag göra, så jag hittade på alla möjliga saker och tyckte att jag då kände mig bättra.

Vi skulle grilla idag och Lasse satte sig vid grillen och jag gick in i köket och gjorde allt annat.

    Lite men gott blev det och sen var det ju det där med om jag skulle orka ta mig till postlådan ikväll, men det känns ju som ett måste så vi tog med oss Qling och gick även nu i långsam takt.

               Kvällen var lika fin son morgonen hade varit och det fick bli lite bilder även på kvällen.

När vi kom hem så ville inte jag gå in direkt utan vi satte oss och spelade lite kort innan halv 8 hos mig började.

Men nu kände jag att jag inte alls mådde bra, slog mig ner i soffan för att kolla på den nya serien med Robert Gustafsson, men jag fattade noll och till slut så gick jag in och la mig i stället och lyssnade på debatten.

Men sova var svårt och jag gick upp flera gånger och kände mig ganska så vissen.

Fick frossa och svettningar om vartannat och förstod att jag hade feber.

Kollade och den var nästan uppe i 39 grader, så det var inte konstigt att jag kände mig som jag gjorde.

Får se hur natten blir

Ia

Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards