Alla inlägg den 8 augusti 2013

Av Ia Hornesjö - 8 augusti 2013 22:40

Morgonen var jätteskön när jag cyklade till brevlådan. Trodde mig se en katt i kohagen   men vid närmare titt så var det den koblajja, ínte lätt med dåliga ögon

Sen blev det urborstning och kloklippning för sju hundar och därefter var det dags för en tur till Löttorp.

Vår gäst Janne ringde och ville bjuda oss på Lammet och Grisen, men jag sa "nej", anser att det är för dyrt och att man inte får valuta för pengarna utan jag föreslog att jag i stället skulle bjuda på spagetti och köttfärssås, något som min kusin Janne köpte.

Ville ju hinna visa honom lite av Norra sidan på Öland, så vi föreslog att ha skulle åka med oss och få se en del..började med tujjaskogen       därefter blev det Böda sand          

Detta är kärlekstältet som man kan hyra en natt. Efter det så åkte vi upp till Norra udden     Fortsatte sedan till trollskogen   Nu var det bara Byxelkrok kvar och då ville Janne bjuda på fika, men att hitta en plats  för detta var svårare än vad vi trodde. Janne köpte då en macka med strömming, naturligtvis ville ha bjuda även oss på detta, men vi tackade nej   Men gott var det sa Janne.

Väl hemma igen så tog Lasse och Janne några öl, själv ställde jag mig vid spisen och förberedde maten, så allt kunde serveras när Glamour var slut.

Det blev även en gindrink till efterrätt och så en massa snack som varade fram till 22.30 då Janne ville in och lägga sig, han åker ju hem i morgon.


En härlig dag har vi haft och det har varit så kul att få ha kusin här dessa dagar.

IA

Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards