Alla inlägg den 18 augusti 2019

Av Ia Hornesjö - 18 augusti 2019 12:00

Så var det söndag och inget speciellt på agendan

 

Var tydligen ganska trött igår kväll och inget av det jag skulle kolla på vet jag inte riktigt vad det handlade om.

 

Vi började i alla fall dagen med att åka upp till Högby kyrka för att tända ett ljus för mamma   som skulle ha fyllt 93 år idag.  Tog sedan en promenad runt kyrkogården och kollade på Lasses gamla släktgravar.

 

 

Lite tråkigt nu när även min mobila surf har tagit slut så jag inte kan vara inne på nätet som jag brukar.  Fattar bara inte hur 15 GB kunde försvinna på knappt 14 dagar, men så blev det i alla fall, mest bara för att jag måste spara på den mobila surfen för att kunna göra det som är viktigt under denna månad.

Vår fina    stora padda hade tagit sig upp till vår uteplats idag och gömt sig bakom en hundbur där Lasse jobbade. Även Olga ville vara med när Lasse snickrade   och hade somnat i korgarna som Lasse hade ställt åt sidan

 

Lasse han jobbar med både väggar och tak och jag sitter mest stilla och kollar. Jo jag läste ut min ljudbok idag och den var riktigt bra och jag måste ju säga att läsa/höra en bok som är skriven med det bästa inom svenska språket gör att det känns ännu bättre.

 

Var riktigt sugen på fläskkotlett denna dag så det fick bli en tur till Ica i Löttorp för att kolla om det fanns något som passade mig och det fanns det.

      

Efter maten blev det en tur med hundarna och sedan hem och så satte vi oss framför TV:n, men som jag tidigare skrivit så fanns det inte mycket att se, eller var jag bara för trött för att fatta vad det handlade om.

 Så mycket mer blev det inte denna dag.

I morgon är det vardag igen och vi får se vad som händer med den annons som jag lagt ut på vår våningssäng  som står i lillstugan

Det får ni veta i morgon.

Ia

 

 

Presentation


Öland i mitt hjärta

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besök

Välkommen till Öland

Här blir jag glad om du skriver några rader och berättar vad du tycker om ditt besök här på sidan.


Ovido - Quiz & Flashcards